projekt just nu

Nu är jag mitt inne i två projekt och ska påbörja ett till!

Jag har klippt till en (äkta) Dave Mirra-tröja som jag har gjort om till ett hundlinne. Jag har bara en lång söm kvar som jag ska fixa nu. Under en blåsig sommardag kommer Rick matcha mig med sitt linne och jag i min (äkta) Dave Mirra-tröja! (Jag hade 3st).

Yttertröjan jag håller på med är snart klar. Jag ska sy till lite där snörena sitter i hättan så det ser bra ut. Sen ska jag sy på ärmarna. Inte mycket med andra ord.

Dessa två projekt kommer bli klara idag, jippi!

Jag har ritat en badrock till Rick och tagit fram den perfekta badhandduken som aldrig lämnat sin plats förr. En badrock är inte direkt nåt jag är så förtjust i till hundar egentligen, men den blir ju så söt så varför inte?

Nu kanske busschaufförerna inte blir lika arga när man tar bussen hem från hundbadet med en halvblöt, tångstinkande hund ;)


pälsbollen och jag!


Foto taget i Bokskogen av kompisen L.


klövjeväska

Rick har en supersöt liten klövjeväska (hundryggsäck) oxå. I den bär han allt som får plats, godis, nycklar, kamera, mobil, bajspåsar m.m. Han älskar att hjälpa till och arbeta, så när han får bära på saker när vi är ute och går är det ren lycka!


Det är en dragkedjeficka på var sida plus denna nätficka här.


en gammal joggingoverall

Rick hade precis blivit 5 månader när han fick uppleva snö för första gången. Han frös lite och jag råkade få syn på en jättesöt liten joggingoverall till honom. Den kostade bara 98 kronor så jag slog till! Han var så söt i den!
Nu när han inte fryser på samma sätt köper jag inte sånna till honom, han får ha tröjor på sig istället!

Overallen växte Rick ur efter bara två veckor!! Jag har inte haft hjärta att slänga/sälja/ge bort den söta lilla saken och jag måste bara visa den!



Jag ska leta upp fotot jag har på honom och mig när han har den på sig. Jag har även några supersöta foton på min katt, Tuffis, när hon har den på sig =) Jag var tvungen att testa den på henne!


MFF-tröjorna

Ricks första MFF-tröja, ovansida och undersida:

(Ska tvätta den imorron!)

Och så den nyaste MFF-tröjan, ovansida och undersida:


västar

Rick har en reflexväst, en regnväst och en vinterväst. Jag fotade även hans förra vinterväst som han växte ur superfort! Tyvärr har jag inte kvar hans först vinterväst. Jag känner mig så otroligt dum som gav bort den! I alla fall, här kommer bilderna!


Och till sist, den gamla västen:


scarfs x 4

Här är Ricks 4 scarfsar, en köpt på Coop bland deras bebiskläder och dom andra tre från djuraffärer.



Oj, dom andra två bilderna på scarfsarna har försvunnit.. Jag får fota dom igen så lägger jag upp dom senare (slut på kamerabatteri, ska byta).


Välkommen till Pälsbollens garderob!

Mitt namn är Jeanette Trulsson, jag är 27 år och bor i Malmö tillsammans med min hund Rick (pälsbollen) och mina två katter, Sheeva och Freia (mamma och dotter).

I april 2008 sydde jag för första gången till Rick. Vi skulle gå med i marschen från Möllevngstorget till Malmö Stadion inför MFF:s första hemmamatch det året. Jag tyckte att Rick skulle få visa sina färger och köpte en liten MFF-tröja. Jag gjorde om den lite och voila, Ricks första hemmagjorda plagg!

I skrivande stund är jag mitt uppe i två projekt till honom. Ett linne och en yttertröja med hätta. Jag ska även göra några hängen till hans halsband i Fimolera.

Yttertröjan är nästan färdig, så den kommer upp på bild senare idag!

Så, välkomna in för att titta runt i Ricks garderob, se om ni gillar nåt och lämna gärna en kommentar!


RSS 2.0